Samtykkeerklæring

SAMTYKKEERKLÆRING

 

 1. Samtykke til bruk av personlige data

Jeg samtykker herved til at Kick Treningssenter AS (Heretter kalt Kick Treningssenter) kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

 

 1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Kick Treningssenter behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene:

 • Navn
 • Kontaktinformasjon
 • Kjøps-/salgsbetingelser
 • Besøkshistorikk på treningssenteret
 • Kjøpsstatistikk samt informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt
 • Fødselsdato
 • Kundenummer

 

Kick Treningssenter er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

 

 1. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Kick Treningssenter for at vi skal kunne yte god service, oppfylle vår del av avtalen, drive markedsføring og oppfylle de krav som ellers stilles til vår virksomhet.

 

 1. Underleverandører (databehandlere)

Kick Treningssenter benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester. Kick Treningssenter er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører. Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

 

 1. Overføring av personopplysninger til tredjepart

Som kunde er du beskyttet av personopplysningsloven, noe som innebærer at personopplysningene du gir oss, ikke vil bli delt eller spredt til tredjeparter. Opplysningene behandles konfidensielt og brukes utelukkende til de formål som fremgår av siden, og som du godkjenner når du fyller inn opplysningene dine som kunde hos oss. Dermed kan du alltid føle deg trygg når du oppgir opplysninger til oss.

 


 

 1. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer til Kick Treningssenter:

Sentrumsveien 38, 3647 Hvittingfoss

Tlf: 32 76 80 80

E-post: post@kicktreningssenter.no

 

 1. Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

 

Våre abonnenter kan enkelt melde seg av vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra Kick Treningssenter.

 

Ønsker du ikke å motta SMS? Da kan du sende SMS med kodeord Kick STOPP til 2012.

 

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til: post@kicktreningssenter.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________                  ___________________________               __________________________

 

Dato                                      Signatur                                                           Sted