Velkommen til Kick Treningssenter

Velkommen til treningssenteret med bredt tilbud på gruppetrening, oppfølging, kurs og behandlinger!

KICK Treningssenter er stolte av å presentere vår meny på trening, kosthold og livsstil. Hos oss finner du utdannede gruppeinstruktører, medlemsveiledere, kostveiledere, massører og Personlig Trenere. Vi samarbeider tett med fysioterapeuter, osteopat og kroppsterapeut som praktiserer i KICK`s lokaler. Slik trener du trygt og får et skreddersydd treningsopplegg som passer akkurat deg og dine mål.

På KICK holder vi oss oppdatert på alt nytt som skjer i treningsverdenen. Som KICK-medlem har du et bredt og variert treningstilbud i Hvittingfoss. Vi holder også flere ulike kurs inniblant, både for voksne og barn. Vi har ulike happenings og maraton gjennom hele året, og som medlem deltar du selvsagt gratis på dette. Har du ikke besøkt oss tidligere gir vi deg 3 gratis prøvetimer slik at du selv kan prøve ut senteret vårt.

KICK har også en avdeling i Svarstad. Her finner du et styrkerom og kondisjonsutstyr, og vi har også noen gruppetimer der. Ellers er senteret nøkkelkort-basert, og du kan drive egentrening alle dager mellom 06.00-22.00. En medlemsveileder møter deg etter avtale og setter opp treningsprogram.